Varden Skoles Musikkorps
 • Øvinger    • Facebook    • Info om Varden Skoles Musikkorps    • Konserter    • Foreldreinformasjon    • Kontakt      • Hjem

Foreldreinformasjon

Snarveier:
 Kontakt oss!

Grasrotandelen

Varden Skoles Musikkorps er registrert i frivillighetsregisteret, som gir dere som tipper mulighet til å gi Grasrotandelen deres til korpset.
Vårt organinsasjonsnummer er: 984 935 390 ( skriv ut og ta med dokument under)

SMS, send: Grasrotandelen 984935390 til 60000

Vil du gi din støtte til VARDEN SKOLES MUSIKKORPS?
Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest.
Vi oppfordrer deg til å støtte oss i VARDEN SKOLES MUSIKKORPS. Vårt organisasjonsnummer er 984 935 390.
For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Get Adobe Reader

Read file
 Skriv ut og ta med når du tipper neste gang